ماجرای قهر جهانگیری چیست؟-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز
قهر و استعفا برای احیای اعتبار از دست رفته!

ماجرای قهر جهانگیری چیست؟

سایت انتخاب بار دیگر سناریو جدیدی با محوریت قهر جهانگیری با روحانی کلید زده است. نکته مهم هم در تاکید این سایت به کلید واژه پادرمیانی وزرا که قرابت معنایی خاصی با داستان استعفای وزیر امورخارجه دارد، می باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۳۸۰
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ ظهر امروز سایت انتخاب در خبری مدعی شد "اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور پس از اظهارات تند و تیز روحانی خطاب به او در جلسه ای در روز شنبه، از دولت قهر کرده و از ديرور در محل كار خود حاضر نشده است." در این خبر آمده است‌" در پی بروز مباحثه ای در جلسه ای در روز شنبه، روحانی خطاب به جهانگیری می گوید که شما و اصلاح طلبان به دنبال سرنگونی دولت هستید.جهانگیری، اما در واکنش به این سخنان روحانی، اظهارات تندی بر زبان نمی‌آورد، اما تصمیم به ترک جلسه را می‌گیرد، اما لاریجانی از او می‌خواهد جلسه را ترک نکند. جهانگيري پس از پايان جلسه، راهی منزل شده و در محل كار خود حاضر نمی شود."

 

تائید تلویحی خبر قهر جهانگیری توسط مشاور رئیس جمهور

حسام الدین آشنا، رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور رسانه ای روحانی با انتشار توئیتی، خبر منتشر شده را تلویحا تائید و  می نویسد " جلسات عالی کشور نه جای بله قربان گویی است، نه جای خطاب و عتاب و نه جای قهر و ناسازگاری. بزرگان کشور در این جلسات، دیدگاههای سازمانی مختلف و گاه متعارض را با صراحت تمام مطرح و تبادل نظر را تا رسیدن به بهترین تصمیم برای بهبود زندگی مردم دنبال می‌کنند."

 

تکرار سناریو استعفای ظریف با محوریت جهانگیری

ششم اسفندماه 1397 بود که محمد جواد ظریف با انتشار پستی در اینستاگرام از سمت خود استعفا داد. آنگونه که در رسانه ها منتشر شد دلیل استعفای وزیر امور خارجه، اختلاف با رئیس جمهور به دلیل برخی ناهماهنگی ها بود. نکته جالب در خبر استعفای ظریف، گره زدن این استعفا با سفر بشار اسد، توسط سایت انتخاب – رسانه ای که خبر قهر جهانگیری را منتشر کرده است – بود. این سایت ساعت 1 بامداد 7 اسفند ماه در خبری مدعی شد " خبرنگار انتخاب بصورت پيامكي ، صحت و سقم اين خبر را از او جويا شد. ظريف در پاسخ به خبرنگار انتخاب اين پيامك را ارسال كرد: بعد از عکس های ملاقاتهای امروز دیگر جواد ظریف به عنوان وزیر خارجه در جهان اعتباری ندارد. " پس از این خبر جریان سازی رسانه ای برای منصرف کردن وزیر خارجه از تصمیم خود، با کلید واژه "پادرمیانی بزرگان" کلید خورد که نهایتا منجر به پس گرفتن استعفا از سوی ظریف و عکس یادگاری با رئیس جمهور در هوای بارانی کاخ سعدآباد به هنگام استقبال از نخست وزیر ارمنستان شد.

 

اکنون با گذشت حدود سه ماه، به نظر می رسد سایت انتخاب بار دیگر سناریو جدیدی با محوریت قهر جهانگیری با روحانی کلید زده است. نکته مهم هم در تاکید این سایت به کلید واژه "پادرمیانی وزرا" که قرابت معنایی خاصی با داستان استعفای وزیر امورخارجه دارد، می باشد.

 

برجسته کردن وجود اختلاف در کابینه دولت دوازدهم توسط داماد روحانی

همزمان با خبر قهر جهانگیری، روزنامه شرق امروز (2 خرداد 1398) به قلم کامبیز مهدی‌زاده داماد رئیس جمهور با کنایه به واعظی و آشنا نوشت:"امروز زمان همدلی و همبستگی است، نه زمان بازهای سیاسی و جناحی. برخی افراد در دولت به جای کاهش تنش و فشار، برای رئیس جمهور هزینه ایجاد می کنند. تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد... دولت واعظی توانمند ندارد و برخی افراد ناآشنا به سیاست، حرف‌های ناپخته می‌زنند. اگر مردم نبودند و به صحنه نمی آمدند، برخی امروز به جای مسئولیت در دولت باید شغل پدری خود را در بازار ادامه می دادند، گذشته را فراموش نکنیم."

 

بهره سخن

آنچه امروز دولت دوازدهم به آن نیازز دارد بازیابی و احیا اعتبار از دست رفته جریان سیاسی متبوع خود با محوریت اصلاح طلبان و اعتدالیون است. استفاده ازز برگ  استعفای ظریف پس از شکست برجام با هدف باز کردن  دوباره مسیر مذاکره با اعتبار بخشی به ظریف صورت گرفت. امروز هم به نظر می رسد در پس انتشار اخبار مرتبط با قهر جهانگیری نیاتی نهفته است که می تواند در گستره  مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باشد. فراموش نکرده ایم جهانگیری برای پیروزی روحانی در انتخابات 96 از حیثیت سیاسی خود گذشت و در کنار روحانی برای دفاع از وی نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد پس امروز هم به زم طراحان این سناریو می تواند ناجی دولت دوازدهم باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۲
0
3
کشور رو معطل خودشون کردن. اداره کشور بچه بازی نیست که یه روز ظریف قهر کنه یه روز جهانگیری.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۳
0
0
مملکتی که به دست نااهلان بیافتی وهروز برای تثبیت قدرت خودشون نه خدمت به مردم وکشور نقشه می کشندحاصل بهبود زندگی تقریبا صفره.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۳
1
0
برای خدمت کردن که قهر لازم نیست. قهرها برای تفاوت در سلیقههای سیاسی است . جهانگیری و روحانی هر دو اصلاح طلب هستند.
مصطفی صادقی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۰
0
0
اقای روحانی انچه درشعارهای انتخاباتی قول داده بودید همه انهارو برعکس انجام دادیدمخصوصا بدون دلیل حق ایله مندی بازنشستگان تامین اجتماعی روقطع کرده بودنندواگر کسی متوجه نمیشد دیگه این رو ازبازنشسته کم میکردند دیگه برنمیگشت این یکیش بود